Torskfilé a la Kanelgumman

image9
      bild: kanelgummans-privat


Idag ville jag inte stå i köket och laga mat i flera timmar.Fast vi ville ändå äta ett nyttigare alternativ.

FISK: är ju bra att äta!! (Rik på omega 3- Lax är ju ett bra alternativ.)

Den här rätten tar bara en stund och laga.

Du behöver: torskfilé, morötter, champinjoner, purjolök, citroner. Kryddas med citronpeppar och salt. Mildas grädde: med nyckehål, 4% fett.

Dela torskfilén i 4 bitar:  smörj en ugnsform och lägg den delade torskfilén i ugnsformen. Krydda med citronpeppar och salt. Häll lite av Mildas grädde. Ugnen ska stå på 200 grader. Låt fisken stå i ca 10 minuter.
Sedan vänder du fisken och häller de andra hackade grönsaker. Champinjoner ska stekas innan.
Tillsätt mer kryddor och lite till av Mildas grädde.

Nu ska detta gräddas i ca 20 minuter till.
Alternativ: om du ta bort potatisen: RÅRIS. Serveras med sallad.

Kommentarer
Postat av: Snuttgrodan

Låter gott, ska nog testa det någon dag.

2007-07-08 @ 22:33:17
URL: http://www.metrobloggen.se/pysselkul
Postat av: Junitjej

Det där ser gott ut!

2007-07-09 @ 20:26:32
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0